Derneğimiz

ÜYE GİRİŞİ

İstatistikler Yükleniyor ..!

MUSTAFA TAHMAZ’IN ACI GÜNÜ

İBB Zabıta daire başkanı Mustafa Tahmaz'ın babası Hafız Harun Tahmaz vefat etti.İstanbuldan sonra cenazesi yarın Sakarya İli Kocali Kirazlı köyünde öğle vakti kılnacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecektir.İBB Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz’ın babası Hafız Harun Tahmaz (Harun Hoca) yaklaşık bir hafta önce Adapazarı civarında geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi gören merhum Harun Hoca dün gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu. Darıca'dan İstanbul'a getirlen cenazesi ikamet ettiği Üsküdar Emniyet Mahallesindeki camiide bugün ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası cenaze yarın Pazartesi günü Sakarya Kocali Kirazlı köyüne götürülecek burada öğle vakti kılınacak cenaze namazı sonrası buradaki kabiristanlığa defnedilecektir. Merhum Harun amcaya allahtan rahmet, Mustafa beye Tahmaz ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

16.9.2013 Tarihinde, Yusuf Bodur (yusufbodur) Tarafından Eklendi ve 381 Defa Okundu .

KÖŞE YAZILARI

Dernek Web Sitemiz Açıldı

Yusuf Bodur

18 MAYIS`ta GİRESUN ÜMRANİYE`de

Yusuf Bodur

GİRESUN GÖNÜLLÜLERİ....

Web Sitemizi Nasıl Buldunuz ?
Mükemmel
İyi
İdare Eder
Kötü

Namaz Saatleri

Facebook Dernek Sayfası

Derneğimiz

Foto Albüm

Üyelerimiz

Kan Bankası

İletişim

Ümraniye Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği © 2014 .Tüm hakları saklıdır.